Schildersbedrijf te Zierikzee

Binnen/buiten schilderwerkschilder zierikzee

Spuitcentrale Zuid-West Nederland is naast allerlei soorten spuitwerk gespecialiseerd in schilderwerk.Wij bieden zowel buiten als binnen schilderwerk aan door heel zeeland en zuid Nederland.  Of het nu gaat over het opschilderen van de kozijnen aan de buitenzijde of het latexen van u plafond of wand aan de binnenzijde, wij realiseren u wensen uit.

Buiten schilderwerk.

Spuitcentrale Zuid-West Nederland schildert complete woningen. Hierbij kunt u denken aan kozijnen (garage)deuren boeiborden en ander materialen aan de binnen of buitenzijde. Vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan? dan komen wij op locatie de werkzaamheden bekijken en bespreken. Als het gaat om het opschilderen van de buitenzijde van het huis bekijken wij samen met de u naar de mogelijkheden, denk hierbij aan:

  • Reparatie werk (houtrot)
  • De kleur en glansgraad (UV Protectie)Schildersbedrijf zierikzee Schilderwerk
  • Eventueel steiger of hoogwerker
  • Duur werkzaamheden

Spuitcentrale Zuid-West Nederland probeert zijn klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door de gehele organisatie van een schilder klus op zich te nemen. Van verf inkoop tot steigerbouw. Dit alles voor een scherpe en eerlijke prijs.

Wand en plafond latexen.

Naast het schilderen van kozijnen bieden wij ook wandafwerking aan. Heeft u huisdieren of spelende kinderen? Dan is er bijvoorbeeld de afneembare latex, makkelijk schoon te houden van vette vingers en haren met een vochtige doek. Voor een kinderkamer kunt u kiezen uit allerlei vrolijke kleuren latex terwijl u voor de woonkamer misschien een kleur zoekt  Voor elke situatie is er een passende oplossing.

Er zijn twee manieren om uw wanden en/of plafonds met latex aftewerken. De meeste bekende is het rollen met een vacht of schuim roller. Hierbij krijgt u een mooi en strak eindresultaat. De andere manier is het airless verspuiten van de latex. Dit geeft een strak en streep loos eindresultaat. Over het verspuiten van latex kunt u meer informatie vinden op de pagina airless latexspuiten

Voor het latexen geld ook dat als u vrijblijvend een offerte aanvraagt wij samen met u kijken naar een passende oplossing. Voor vragen of een vrijblijvende offerte neem dan gerust contact met ons op. Met goed schilderwerk blijft uw woning stralen

Schildersbedrijf Zierikzee Schilderwerk

Schilder zierikzee