Keuken spuiten

Folie keuken

Het probleem

Uw keuken fronten kunnen op verschillende manieren hun kleur hebben gekregen. De fronten kunnen gespoten zijn of ze kunnen beplakt zijn met folie. Een veel voorkomend probleem bij folie fronten is dat de folie na een aantal jaar los laat. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan te maken hebben met de condens die bijvoorbeeld vrijkomt tijdens het koken of van de waterkoker. U herkent het probleem aan het feit dat er blaasjes ontstaan aan de onderkant van de frontje. Een andere oorzaak kan zijn dat door de tijd heen de contactlijm niet meer houd.

De oplossing

Er is een oplossing zonder dat u een nieuwe keuken hoeft aan te schaffen, namelijk het overlaten spuiten van de fronten. Zodra de folie fronten in de spuiterij zijn word zorgvuldig het folie verwijderd. Als alle fronten van folie ontdaan zijn worden ze twee keer  in een twee componenten grondlak gezet die de onderliggende laag isoleert. Daarna volgen er nog een aantal stappen waaronder tussen schuren nog een keer grondlakken en schuren voor de aflak. De aflak kunt u kiezen aan de hand van een kleurenwaaier of we spuiten de oorspronkelijke kleur met de daarbij horende glans op de fronten.

De conclusie

Het overlaten spuiten van uw folie keuken is een goedkope en kwalitatief goede oplossing. Voor de prijs van het overlaten spuiten heeft u geen nieuwe keuken. Heeft het overlaten spuiten van uw keuken uw interesse gewekt en wilt u meer informatie? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.  U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Keuken spuitenKeuken spuiten